Nytt betalingssystem – nå betaler du enkelt med mobiltelefonen!

Nytt betalingssystem – nå betaler du enkelt med mobiltelefonen!

I forbindelse med nytt journalsystem har vi også fått nytt betalingssystem. Vi bruker ikke lenger Melinautomaten på venterommet. I stedet får du en sms fra Medipay/Payex etter time, blodprøver osv. I denne meldingen finner du en link. Når du trykker på den, kan du betale med VIPPS eller kort. Dersom du ikke har trykket på linken og betalt innen 48 timer etter du fikk meldingen, vil det automatisk sendes en faktura. Da påløper et fakturagebyr på kr 70,-

Vi har forståelse for at det er uvant med nye løsninger. Om du kjenner deg usikker på hvordan du skal gjennomføre betalingen, er det bare å spørre oss!! De fleste opplever løsningen som smidig. Dessuten kan vi med denne løsningen redusere antall berøringspunkter for de besøkende hos oss. Det er viktig med tanke på å redusere smitterisiko.